@haslienaku photo of user dated 16-07-2018 05:52:09

@haslienaku photo via trendhashtags.com date 16-07-2018 05:52:09

CONTEST LAGI!!!YEAYY !! . . . Tamatlah sudah Piala dunia , tahniah #Perancis walaupun tak tengok sampai habis! Tapi kena tidur awal sebab takut bangun pagi mata bengkak!. Malam tadi sebelum tidur Kak Has minum ESP dan tepek sekali ESP kat muka buat masker nak bagi segar bugar waktu pagi. Dahlah pagi ni Group Kak Has ada CONTEST!!! #ALSootd akan bermula. Mata bengkak macamana nak join contest! Hadiah lumayan pulak tu, boleh pilih sendiri nak hadiah apa? Mestilah Kak Has nak pilih #Vivix Korang nak tau tak? ramai jugak yang berminat nakkkan VIVIX ni sebenarnya sebab ianya bagus untuk kesihatan keseluruhan, tapi kali ni mereka nak bagi PERCUMA je!!! Dahlah hadiah tu bernilai hampir RM 500.00!!! pulak tuh! Gatal tapak tangan rasanya macam nak nak dapat dah nih!! #LUA #PercayasebelumBerjaya semoga Vivix itu menjadi hakmilik Kak Has! Beria nak hadiah tapi takut nak sahut cabaran!! mana boleh kan? Kalau kita nakkan sesuatu pasti kita akan berusaha untuk dapatkannya kan? Terpaksalah cabar diri buat apa yang di luar kemampuan kita. Agar kita dapat tahu di mana kelemahan kita, dan dapat belajar di mana kesilapan kita sebenarnya. Semoga Kak Has berjaya melepasi tembok untuk capai kejayaan yang takkan datang bergolek. Apa yang leader Kak Has buat ni sebenarnya adalah untuk kebaikkan. Kalau tidak sampai bila kita nak duduk di tahap itu sahaja!! . Mesti kena berani cabar diri!! Cewah!! Sebenarnya takut pun ada ni hehe... . Doakan Kak Has tau.🙋🏻‍♀️ . . #ALSootd #Task1 #ALShadiqah #HMKWorld #Vivix

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.